Драматичен грим в зелени нюанси

вечерен грим в зелено

Здравейте! Отдавна не бях драсвала тук. Напоследък занемарих писането, някак все предпочитах да взема камерата и да снимам. Въпреки това, знам, че има хора, които обичат да четат отсреща, затова и ще се постарая да предоставям нови материали навсякъде.

Ако ме следите от повече време тук, вероятно и сте забелязали, че дизайнът на сайта вече е различен. Предишният правих съвместно с други хора, които естествено разбират от работата си и са специалисти в областта, но така сякаш не успях да усетя това кътче като свое, не го направих напълно по начина, който искам. Затова реших да внеса леки промени – дизайнът да бъде по-семпъл, изчистен, но точно така, както бих искала – поне за момента, защото често сменям мнението си, може би е от зодията. Дано и на вас ви става все по-приятно да четете тук и нещата, които споделям да ви бъдат интересни!
вечерен грим в зелено
Преминавам към днешната тема, а именно един драматичен вечерен грим, който реших да сътворя тези дни. Нямах конкретна идея, но знаех, че ми се иска да бъде нещо в зелено. Вдъхнових се от седмицата на модата, където присъстваха няколко визии именно в тази гама.

Започнах очния грим с моливи, после с кремообразен продукт и накрая разбира се – със сенки, пигменти и други. И тук искам да подчертая, че винаги когато искаме да направим цветовете по-наситени, е хубаво да използваме някаква подложка отдолу. Всеки един прахообразен продукт застава в пъти по-плътно и наситено, когато преди това сме сложили нещо кремообразно. Именно така залепва и в същото време гримът става много по-дълготраен. Ако не сте пробвали този трик, то ви съветвам да го направите и ще се убедите, че резултатът е различен. Тези и още съвети съм включила във видеото по-долу. За съжаление тези неща трудно се пишат, затова винаги е по-добре да се заснемат и видят нагледно. Също така ще разберете кои са продуктите, които използвах за всяка една стъпка от визията.

Надявам се видеото да ви е полезво и ще се радвам да споделите своето мнение в коментар! 🙂

Вашият коментар