Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Sleeping Mask

dr. botanicals

Вече съм ви споделяла, че рядко експериментирам, щом става въпрос за грижата за кожата. Залагам на познатите, изпитани продукти и тук-таме ги заменям, за да не привиквам към тях. Новото, което добавих наскоро към вечерната си рутина, е Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Sleeping Mask!

Тази маска спази всички свои обещания и още по-приятното е, че работи, докато спим. На сутринта кожата е хидратирана, а тенът – свеж и озарен. Ефектът се дължи на основната съставка – нара, който е мощен антиоксидант и омекотява чудесно. Текстурата е много приятна и засъхва бързо, а усещането после е сякаш нямате нищо на кожата. Добавям още бонус точки и за аромата, който е много нежен и приятен.

dr. botanicals sleeping mask
За марката бях чувала и преди само от чуждестранни влогъри, но най-сетне можем да се сдобием с този продукт и тук! Маската може да откриете като част от кутия Кибрит заедно с още изненади, които се крият вътре. Ако следите видеата ми, знаете, че съм им голям фен, а с тази новина ме зарадваха още повече! 🥰

Споделям с вас две от тях, в които надниквам в съдържанието на Кибрит:Все още можете да поръчате тяхната февруарска кутия до 9ти февруари, като посетите сайта им: www.kibrit.bg!

Вашият коментар