За мен

Добре дошли в моето кътче за красота, нека се представя… Казвам се Лили – професионален гримьор, преподавател, бюти влогър и автор на този блог.

От къде започна всичко…

Започна още през първата ми година в университета. Там следвах икономическа специалност, свързана с управление на европейски проекти – област, която така и не обикнах и възприех като своя.
Междувременно гримът за мен беше нещото, от което се интересувах непрестанно и творях освен върху себе си, така и на мои роднини, приятелки или колежки.

След това започнах и първата си работа по специалността си… не къде, а в център за обучение, където се водеха курсове по грим и разбира се, много други (случайно, нали). Затворена между четирите стени на офиса, тайничко завиждах на момичетата в салона.
Осъзнах, че трябва да променя нещо в живота си. Затова и реших да изкарам един семестър от магистратурата си в Италия.

Едно от най-добрите решения в живота ми. 6 месеца във Флоренция, през които видях по много от всичко – красота, мода, страст и любов към живота. Италианците знаят как да го правят, знаят как да се наслаждават на всеки ден с чаша капучино!

Влюбих се в тази идея... как малките моменти могат да бъдат силни, колкото и големите, и трябва непрестанно да им се наслаждаваме. Тогава и реших, че връщайки се в страната си, ще поема по изцяло нов път.

Голямата промяна…

След завръщането си в България, упорито започнах да търся работа в сферата на грима. Исках да намеря място, където да осъвършенствам себе си и да докажа на другите, а дори и донякъде на мен самата, че това е моето призвание. Имах късмета да ме приемат в семейството на една от топ марките в грима, а именно МАС. Там спечелих много – имах възможността да гримирам за известни списания и събития, да придобия практика, още повече вдъхновение и увереност да продължа сама по пътя си.

Резултатът…

Днес всеки ден правя това, което обичам – виждам усмивките на своите клиенти и ставам част от най-специалните им моменти. Това е и моята „пречупена призма“ за грима, така е в моите очи. Всяка една жена заслужава да се чувства красива, уверена и специална, а аз само давам малко цвят.

професионален гримьор

С какво мога да ви помогна?

✔Ако имате нужда от грим за ваш специален повод
Гримирам за дневни събития, вечерни, балове, сватби, фотосесии и други.

✔При проблеми и въпроси, свързани с грим продуктите
Интересът ми към козметиката и желанието да науча повече за всички продукти ми е дало немалко знания за тях, затова и ако мога да бъда полезна, винаги съм насреща.

✔При нужда от практика с професионалист с опит в тази сфера
Провеждам индивидуални уроци по грим, в които заедно упражняваме конкретен тип визия, която вие сами бихте искали да се научите да постигате.

✔Ако искате и вие да превърнете грима в своя професия
Провеждам обучения по професионален грим за начинаещи и напреднали. Всеки месец има нови групи. Ако вие имате необходимост от график, съобразен с вашето работно време, то може да се възползвате и от индивидуална форма на обучение.

Защо да ми се доверите?

✔Опитът ми в една от най-известните топ марки ми даде възможност да отговарям на всякакви нужди, независимо дали става въпрос до избора на визия, цвят фон дьо тен, цвят червило или друго;

✔Работя с висок клас козметика, спазвайки всички правила за хигиена и безопасност към клиента;

✔Личен подход към всеки клиент. Старая се да разбера как клиентът ще се чувства комфортно и леко да премина тази граница, предлагайки нови интересни предложения и визии;

✔Винаги оставям мрачното настроение надалеч и с усмивка се старая да допринеса за специалния момент на всеки.

 

Свържи се с мен