Изкуствените мигли – какви да изберем?

изкуствени мигли

Изкуствените мигли дават зашеметяващ завършек на всеки грим и допълнителна доза самочувствие. Изумително е как могат да променят визията ни.
Преди обаче да се осмелим да ги поставим, първо трябва да сме сигурни, че сме подбрали най-правилните. Сред разнообразието от видове мигли и различни форми очи, има много възможности за експерименти.
Днес споделям с вас няколко важни условия, които трябва да имате предвид при избора си!
1. Както вече споменах, формата на очите ви е от огромно значение!
Миглите, които са по-издължени от външната страна, са чудесен вариант за хората с приближени, наклонени или очи с по-кръгла форма. И при трите варианта те ще издължат визуално погледа и ще повдигнат леко външния край. При раздалечените очи е обратно – подберете такива с еднакъв косъм по цялата дължина.
изкуствени миглиМигли Revlon от Parfimo.bg – сайт за козметика и парфюми онлайн.
Линк към тях:

V21 http://www.parfimo.bg/kozmetika-revlon-volumize-lite-as-air-technology-v21
D20 http://www.parfimo.bg/kozmetika-revlon-define-lite-as-air-technology-d20
A05 http://www.parfimo.bg/kozmetika-revlon-accent-lite-as-air-technology-a05

2. Вертикална дължина на миглите
Хоризонталната не представлява проблем, тъй като винаги можем да подрежем това, което излиза встрани и да ги нагласим спрямо окото. Огледайте добре миглите. Ако са много къси, а добавите по-дълги, то тогава те ще стоят неестествено. Същото е и в обратния вариант. Изкуствените мигли с по-малка дължина няма да дадат толкова голям и видим ефект.

3. Извивка на миглите
Не трябва да има драстична разлика при добавянето на изкуствените мигли. Това важи и при извивката им. Изберете такива, които добре да застанат върху вашите и да стоят под сходен ъгъл.

4. Големина на клепача
Колкото и красиви да са по-дългите изкуствени мигли, на малък и нежен клепач често могат да стигнат чак до веждата и да изглеждат отблъскващо.

5. Ефектът, който търсите
Освен всички изброени досега фактори, е важно да знаете и към каква точно визия се стремите.
Ако например ще носите силен опушен грим, то леките мигли на фона на черния цвят ще бъдат незабележими. Още нещо, което трябва да имате предвид е, че много гъстите и плътни мигли ще скрият част от грима ви. Така че ако сте се трудили дълго време пред огледалото да постигнете някой по-ефектен очен грим, заложете на по-умерени изкуствени мигли, които да не го закрият, а само да го допълнят.
Един особено любим мой вариант са миглите на снопчета. Стоят много естествено, без проблем могат да се подрязват и да се добавят толкова, колкото искаме. Единственият минус е, че поставянето им отнема малко повече време, но пък ефектът наистина си заслужава.изкуствени миглиМигли „Kiss i-Envy“, закупени от дрогерии Lilly

6. Марката
Тук ще бъде необходимо да подготвя отделен пост или видео по темата. С времето пазарът се пресити от нови и нови марки и изборът става все по-труден. Изкуствените мигли могат да се ползват повече от един път, затова и съветвам да инвестирате в утвърдените и качествени марки.
А кои са моите любими, ще разберете съвсем скоро! 🙂

Вашият коментар