SLEEK MAKEUP ARABIAN NIGHTS I-DIVINE EYESHADOW PALETTE

SLEEK MAKEUP ARABIAN NIGHTS I-DIVINE EYESHADOW PALETTE ревю

Герой на днешния пост е палитрата на Sleek – Arabian Nights I-Divine Eyeshadow Palette. Винаги съм искала да тествам сенките на марката, но така и не бях направила крачката да си поръчам. Разглеждайки продуктите на Parfimo.bg – сайт за козметика и парфюми онлайн, попаднах на няколко техни палитри и реших да избера именно тази, която включа много красиви смели цветове с нюанси на синьото, зеленото, лилавото и златистото.

Линк към палитрата:
http://www.parfimo.bg/senki-za-ochi-sleek-makeup-i-divine-eyeshadow-palette-93139.htmlSLEEK MAKEUP ARABIAN NIGHTS I-DIVINE EYESHADOW PALETTE ревю

С нея могат да се сътворят страхотни комбинации, подходящи за по-силен драматичен грим, както и опушен. Цветовете са микс от металически, сатенени текстури, както и такива с по-едри частици.
Нанасяйки ги върху база, издържат без проблем до края на деня и вече тествано – и до сутринта.SLEEK MAKEUP ARABIAN NIGHTS I-DIVINE EYESHADOW PALETTE ревюСенките са добре пигментирани и се преливат лесно. Единствено по-тъмните нюанси се нуждаят от надграждане, но след това след това резултатът е чудесен. Намирам само това като недостатък. Част от тях също така леко се ронят, но не чак толкова, че да бъде проблем.

И разбира се, няма да пропусна да коментирам опаковката, която е пластмасова, доста компактна, с огледало по цялата дължина, което я много подходяща за пътувания. Смятам, че е перфектна, ако ни предстоят повече вечерни събития по време на ваканция.

Определено бих дала висока оценка за тази палитра инямам търпение да я използвам за по-драматични пролетни гримове заради цветните нюанси в нея. Съотношението между цена и качество също е един огромен плюс и си струва да си заредите повече от една палитра на марката! 🙂

*Продуктът е изпратен за проба от PR без ангажимент за положително ревю от моя страна.
Мнението за продукта е изцяло мое, базирано на опита ми.

Вашият коментар