Две грим визии + ИЗНЕНАДА!!!

Професионален грим град София

Днес споделям моменти от грима на двете победителки от GIVEAWAY-A, който обявих наскоро във фейсбук страницата си. Имах удоволствието да се срещна с Вирджиния и Калина: две приятелки, съученички и бъдещи абитуриентки.

Те сами избраха своята визия, като дадоха доста свобода и на мен да творя по начина, който смятам, че би им отивал. За Калина избрахме опушен грим с топли бляскави тонове, за да не бъде твърде мрачен и едновременно да подчертае зелените й очи, които на живо бяха още по-красиви. Сещате ли се за Елена от филма Троя с Брад Пит? Именно на нея ни напомни, след като направихме визията. 🙂

Вирджиния също се спря на леко опушени очи, но решихме да добавим като акцент и очна линия. За още по-драматична визия подчертахме водната линия, както и долния клепач с черен молив.

Продуктите за лице избрахме спрямо типа кожа на всяко от момичетата. Контурирахме нежно скулите, а на устните поставихме по-неутрални нюанси в кафеникавата гама за Калина и леко розова за Вирджиния.

Прекарах си един страхотен следобед с момичетата /Включително и Ани, която непрестанно беше зад камерата/! Имахме и възможността да си поговорим и запознаем малко повече. Бях особено впечатлена, че и двете имат някаква своя страст. Вирджиния е потопена в областта на спорта, по-точно – кану каяк, а Калина силно е привлечена от рисуването. Винаги се възхищавам на хората, които изразяват себе си по някакъв любим за тях начин. 🙂

Всички тези моменти запечатах във видео, което споделям с вас и тук:

В края му и разкривам една новина, изненада за вас! Проект, върху който работя през последната близо година, а това е пълен он-лайн курс за перфектен грим за всеки ден и всеки повод!

За кого е този курс?
За жената от новото време, за която външният вид има значение. Вярвам, че всяка жена има правото да се почувства красива със силата на грима. Защото когато се погрижим за себе си, показваме, че обичаме себе си!

Едновременно с това ежедневието на съвременната жена е изключително динамично, тя непрестанно препуска и е вечно заета. Затова исках да създам продукт, който да й спестява време и лесно да вмъква в графика си. А какво по-удобно от това да можеш да учиш навсякъде, по всяко време, от телефона или компютъра си. 🙂

Този курс ще ти хареса и ако искаш да тестваш и да откриеш онези визии, които са най-подходящи за теб и да ги овладееш до съвършенство.

Ако си готова да се впуснеш в това приключение, ще те очаквам! За до получиш още информация или да се запишеш в обучението, кликни ТУК! 🙂

Вашият коментар