Красива и сияйна кожа през лятото

Предстои ми пътуване до морето буквално след броени дни. Дотогава сгъстих графика си максимално, за да отметна всички задачи и да почивам достойно на плажа. Съответно се натрупаха повече часове работа, преподаване, обикаляне и умората си казва думата. Първите признаци на такава при мен винаги са дехидратирана кожа, подпухналост и на фона на липсата на тен, усещането не е никак приятно.

Затова и избирайки продуктите за тест този месец от сайта Parfimo.bg, реших, че трябва да подбера козметика, която да върне свежия вид и приятно усещане на кожата ми.
Тук трябва да си призная, че идеята взех от Адрияна от блога: MakeupMusicMe, която преди време сподели за корейските маски на марката Pilaten и погъделичка любопитството ми. Определено не останах разочарована, а ето и на кои продукти се спрях:

Хидратираща маска Pilaten Collagen Moisturizing, цена: 4,70, сега намалена на 3,10лв.
Линк към продукта:
http://www.parfimo.bg/kozmetika-pilaten-collagen-moisturizing-mask
Обичам да използвам продукти, които съдържат колаген, сякаш винаги действат чудесно върху кожата ми.
Тъй като нямаше как да разбера инструкциите, лесно намерих такива в интернет и на английски, но за да ви спестя време, то имайте предвид, че може да оставите маската на лицето си между 15 и 20 минути. След едно ползване определено имаше осезаем ефект, усещане за лекота, свежест и много приятна гладка текстура. Най-добре обаче виждам ефекта на маските, когато поставям грима си на другия ден и наистина фон дьо тенът стоеше много по-ефирно и така продължи и следващите дни.

Следващият продукт, който избрах, имаше за цел да се погрижи за зоната под очите ми, на която ясно си личеше натрупалата се умора –Pilaten Pila Girl Eye Mask. Цена: 4.10 лв.
http://www.parfimo.bg/kozmetika-pilaten-pila-girl-eye-mask
Този продукт определено ме спечели! Не знам дали защото съм имала толкова спешна нужда от грижа, но усещането след нея беше толкова приятно, че постоянно отскачах в огледалото да видя колко по-отпочинала изглеждам. Действа истински възстановяващо и дава силна доза хидратация.  В интернет препоръчват да държите пачовете под очите си за 25 минути, което за мен беше чудесно, защото още от самото поставяне, се наслаждавах на приятното и свежо усещане. Определено препоръчвам с две ръце тази маска!

И както вече споменах, липсата на тен, винаги действа много зле на самочувствието ми, затова и винаги търся продукт, който да придаде лек тен на тялото ми. Първоначалната ми идея беше просто да потърся хидратиращ лосион за тяло с някой много, много изкушаващ аромат, а изненадата дойде, когато попаднах на лосиона на любимата марка Victoria Secret – Secret Love Spell, и то с тониращ ефект за още по-„глам“ завършек. Цена: 8.00 лв.
http://www.parfimo.bg/tonirashto-mlyako-victoria-s-secret-love-spell-82244.html
Ароматът е невероятен и смело може да замести парфюм. Усещат се плодови нотки, като най-осезаемо – праскова, но комбинацията с останалите прави аромата наистина очарователен. Откакто го ползвам, редовно получавам комплименти и запитвания кой е парфюмът ми, а истинският виновник всъщност е този лосион. Колкото до тониращия ефект, определено е видим и много красив. Оставя бляскави частици, които се отмиват с първия душ, но пък бронзирането все още остава видимо с около ден. Този продукт определено ми даде смелост най-сетне да сложа по-къса рокля и да не се притеснявам, че тялото ми ще изглежда твърде светло. Всъщност този лосион ползвах и на рождения си ден, който съм запечатала във влог, така че ако искате да видите цялостната визия, тук споделям и видеото:

Също така искам отново да подчертая, че въпреки че продуктите са ми изпратени от PR, винаги споделям реалната си оценка за тях. Когато намирам някакви недостатъци, то не пропускам да ги включа. Тези продукти обаче си бяха попадение в десетката и останах очарована от всеки един. Непременно ще ги включа в любимците ми за месеца, които скоро ще заснема и във видео. Нямам търпение да споделя кои са те съвсем скоро! 🙂

Вашият коментар