Golden Rose Mineral Terracotta Powder №08 VS MAC Mineralize Skinfinish „Soft & Gentle“

Golden Rose Mineral Terracotta Powder №08 VS MAC Mineralize Skinfinish "Soft & Gentle"

Обект на днешния пост е не един, а два хайлайтъра, които обожавам да ползвам. Още по-интересното е, че ужасно много си приличат на вид, а разликата в цената не е нищо особено, някакви си… 52 лева. Да, не е никак малка!
Като професионален гримьор, работя с много продукти на марката МАС и хайлайтърът Mineralize Skinfinish в цвят: „Soft & Gentle“, е сред най-любимите ми. Стои чудесно на много тонове кожа, с копринено мека текстура и невероятно красив блясък.
Цена: 61.00 лв.

Преди време получих като подарък и втория продукт, споменат в статията – Golden Rose Mineral Terracotta Powder № 08. И ако трябва да го опиша, то бих го определила с абсолютно същите думи като предишния!
Цена: 8.99 лв.
Golden Rose Mineral Terracotta Powder №08 VS MAC Mineralize Skinfinish "Soft & Gentle"Лесно може да забележите колко сходно изглеждат двата продукта!
Golden Rose Mineral Terracotta Powder №08 VS MAC Mineralize Skinfinish "Soft & Gentle"Разбира се, няма как да няма разлика в опаковките предвид цените  им. Тази на МАС дава усещане за лукс и стил. Опаковката на Golden Rose е подобна, но не толкова наситено черна, а кутийката е по-лека. Въпреки това и двата хайлайтъра са в нежен златисторозов цвят. Блясъкът им може да се надгражда от лек и естествен до по-силен и драматичен.
Също така забелязвам разлика в текстурата на двата продукта: тази на МАС се разпрашва малко повече, а на Golden Rose е по-твърда на допир.

А ето и как стоят нанесени на ръката ми:

Golden Rose Mineral Terracotta Powder №08 VS MAC Mineralize Skinfinish "Soft & Gentle"И тук може да видите единствената по-осезаема разлика! Продуктът на Golden Rose е малко по-тъмен от този на MAC и при наслагване придобива лек бронзиращ ефект. Затова и хората със светла кожа трябва да внимават с количеството или да се насочат към друг цвят от серията.

И разбира се, най-голямата разлика е в цената, която възлиза на 52 лева. Достатъчно убедително нали?
Затова ако сте в търсене на страхотен хайлайтър, то горещо препоръчвам тези два продукта! А кой от тях ще изберете – това оставям на вас! 😉

Вашият коментар