Доза мекота с EOS

Зимата определено не е най-любимият ми сезон, като изключа периода около Коледа. Не обичам студа, дебелите дрехи и също така сухата кожа, с която винаги се боря. Най-голямата ми битка през тези няколко месеца е тази с грубите ръце и устни. Затова и винаги съм добре въоръжена с продукти, които нося в чантата си, за да избегна неприятното чувство на опъване и сухота.

Изпробвала съм доста марки, но тази е изключително кокетна и обичам да нося редовно със себе си.
EOS е американска марка натурални продукти, известна най-вече с балсамите си за устни, които са с интересна и много атрактивна опаковка.Досега бях изпробвала само тях, но наскоро се сдобих и с крема за ръце, който много ми хареса.

Линк към продуктите:
http://www.parfimo.bg/grizha-za-ustnite-eos-lip-balm-67152.html

http://www.parfimo.bg/kozmetika-eos-hand-lotion
Двата продукта ми бяха изпратени от он-лайн магазин за козметика и оригинални парфюми – Parfimo.bg.
Там се предлагат още интересни аромати, а тези, които аз избрах, са мента за балсама за устни и краставица за крема за ръце. Обичам всякакви аромати, а този път исках да изпробвам нещо по-свежо.

Балсамът не беше нещо ново за мен и както винаги действа чудесно на устните ми. Използвам редовно през деня и преди лягане. С него усещам устните си гладки и спокойно нося по-сухи червила, които при дори леко груби устни изглеждат неприятно и отблъскващо.

Кремът също ми допадна много и като усещане, и като аромат. Бях услужила с него на своя приятелка и нейните впечатления бяха, че попива доста бавно, но при мен сякаш ефектът е обратен. Попива бързо и оставя приятно усещане.
Харесва ми и че не е в голяма опаковка и мога да го нося и в по-малка чанта навсякъде с мен.

Продуктите на EOS са наистина много любими за мен. Не бих казала, че ползвам само тях. Обичам да сменям марките, да изпробвам различни неща, но е факт, че винаги се връщам към тях, а и не мога да отрека, че една голяма част на това се дължи на сладката им опаковка. 🙂

А вие какви хидратиращи продукти носите в чантата си? 🙂

Вашият коментар