Парфюм Versace Yellow Diamond Intense (ревю)

Изборът на нов парфюм винаги е огромно предизвикателство за мен! Много често успявам да открия нещо, което не ми допада, твърде сладникава за мен нотка, цитрусова или друга. Затова и изключително рядко сменям парфюмите си.
След като обаче он-лайн магазинът за парфюми Venera Cosmetics ми предостави възможност да си избера техен продукт за тест, реших да променя подхода си и за първи път избрах парфюм, който дори не съм изпробвала на живо. Разгледах сайта, спрях се на 2-3 аромата и след преглед на няколко техни ревюта, реших, че това е моят парфюм: Versace Yellow Diamond Intense!
Versace Yellow Diamond Intense
Парфюмът е от лятото на 2014-та година, като е подобрена версия на Versace Yellow Diamond. Не съм изпробвала предишната, но тази определено ме впечатли!
От първия момент ме грабна с красивата си опаковка. Комбинацията от тъмно син цвят и златисти орнаменти я прави наистина царствена. А самият продукт изглежда като бижу на тоалетката ми. Винаги съм харесвала външния вид на парфюмите на Versace, но досега никога не бях притежавала аромат от тяхната марка.
Връхните нотки, които се усещат първоначално са по-плодови, цитрусови, но този аромат след известно време се изпарява и се разгръща основният именно с който парфюмът ме спечели. Долавят се жасмин, кехлибар, цвят от портокал, фрезия и други.
Ароматът е едновременно свеж, леко сладникав, но в никакъв случай не се доближава до тежък. Дава много женствено усещане, затова и сякаш прави това ухание много подходящо и за излизане вечер. Също така бих го ползвала през всеки един сезон.
Ако трябва да определя този парфюм с три думи, те биха били: загадъчен, пленителен и чувствен!

Versace Yellow Diamond

20170816_114504.jpg
Както всеки друг парфюм след известно време, аз спирам да го усещам, защото привиквам към аромата, но по комплиментите, които получавам, определено е дълготраен и се харесва толкова много не само на мен! 🙂
Радвам се, че не се спрях на по-малка опаковка, защото тази определено ще я изхабя докрай. Моята е 50 ml.
Продуктът може да намерите на този линк:
https://fragrances.bg/versace-yellow-diamond-intense-edp-50ml-for-women

Другото, с което бях приятно изненадана, е още един подарък от Venera Cosmetics: книга за парфюмите, която е написана с тяхното съдействие. Честно казано, пишейки това ревю, осъзнах колко съм невежа на тема парфюми и колко още много мога да науча, затова и с огромен интерес ще прочета тази книга. Съдържа теми като история на парфюмите, информация за различните аромати, трикове и начини за правилното нанасяне на парфюм и други. Определено ще ми бъде много полезна, а в някой друг пост мога да споделя и някои полезни съвети от нея с Вас!
Венера Козметикс
А Вие обичате ли парфюмите на марката Versace и кой е вашият любим аромат? 🙂

Вашият коментар