Общи условия

Тези Общи условия уреждат взаимоотношенията между Доставчика в платформата и Потребителя на сайта, който ползва www.boldbeautyart.com за достъп до различни обучителни материали, свързани с грима.

С използването на Услугата се счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия.

1. Дефиниции

„ДОСТАВЧИКЪТ” е интернет сайтът www.boldbeautyart.com, който е собственост на Лилия Георгиева Георгиева

„ПОТРЕБИТЕЛ” e дееспособно лице, което се е съгласило с настоящите Общи условия и се възползва от обучителните материали, поместени в онлайн платформата.

„ПЛАТФОРМА“ –  www.boldbeautyart.com/bold-beauty-art-course e сайт, базиран в интернет пространството, който позволява създаване на отделен акаунт.

2. Описание на услугата

Услугата осигурява информация и уроци за самообучение в интернет. Услугата се състои от видео материали и/или статии. Модулите, достъпни за потребителя, могат да варират в зависимост от различните версии на услугата.

3. Ползване на Услугата

3.1  Потребителят има право да използва Услугата само за лични и некомерсиални цели

3.2  Потребителят не може да променя, публикува, да дава под наем, възпроизвежда, дублира или имитира Услугата или по друг начин да използва Услугата за обществени, маркетингови или търговски цели. Забранено е използването на материалите на Услугите на всеки друг уебсайт без писменото съгласие на Доставчика.

3.3  Потребителят потвърждава, че Услугата е разработена въз основа на обратна връзка, нови тенденции и технологии, което означава, че някои функции и съдържание на Услугата могат да бъдат актуализирани, модифицирани, прекратени или заменени с други по преценка на Доставчика без предизвестие.

3.4 Потребителят осъзнава, че Доставчикът не гарантира поддръжка на Услугата или възможност за ползване на Услугата повече от една година от момента на заявлението за достъп до Услугата.

4. Политика за поверителност

4.1 Когато създавате своя акаунт, www.boldbeautyart.com използва вашите лични данни, за да ви предостави услуги в съответствие с профил „Регистриране”. Данните, нужни, за да бъде осъществена регистрация, са: име, фамилия и емейл адрес. Доставчикът гарантира, че информацията, която  се събира и използва, е за целите на регистрацията.

4.2 Доставчикът декларира, че всички лични данни, които потребителят предоставя или които Доставчикът изисква като част от създаването на потребителски акаунт, са поискани и ще бъдат обработвани и използвани само въз основа на съгласието на потребителя в съответствие със Съвета относно защитата на физическите лица по отношение на обработката на личните им данни (GDPR).

5. Ограничение до достъпа

Достъпът до определени части на Услугата е ограничен и/или условен въз основа на условията за посочения достъп.

Ако потребителят е създал потребителски акаунт, той не може да предоставя паролата си на друго лице или да разрешава използването на акаунта си от друго лице, за да получи то достъп до Услугата.

6. Безплатно съдържание

Достъпът до услугата е напълно безплатен, без изискване за плащане.

7. Рекламни съобщения и бюлетин

Потребителят ce cъглacявa, чe Доставчикът имa пpaвo дa изпpaщa пo вcяĸo вpeмe eлeĸтpoнни cъoбщeния ĸъм тях, вĸлючитeлнo и електронен бюлeтин.

8. Изменение и достъп до общите условия

Общите условия могат да бъдат променени едностранно от Доставчика по всяко време чрез актуализирането им. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички Потребители.

За измененията в настоящите Общи условия Доставчикът нa ПЛАТФОРМАТА следва да yвeдoми пo пoдxoдящ нaчин вcичĸи Потребители.

Данни и контакти

Ако имате въпроси, оплаквания или коментари, след като прочетете Общите условия, и ако искате да ни уведомите, моля свържете се с нас по имейл: info@boldbeautyart.com