Комплект от 13 четки за грим + онлайн курс или демонстрация по избор

онлайн курс по грим

В края на миналата година обявих своя онлайн курс, подходящ за любители, а и напредналите в грима. За него също така подготвих комплект от 13 броя четки, подбрани и дълго тествани от мен. Исках да не предлагам само четки или само и единствено курс, а да създам един по-вълнуващ бюти проект… и той се оказа наистина успешен! 🙂

В рамките на две седмици всички сетове бяха разпратени, а интересът и към двете неща ме накара да се почувствам истински удовлетворена. Изчаках да получа обратна връзка и благодарение на нея, отново направих поръчка на същите тези сетове. Те вече са тук и очакват своите притежатели!

Въпреки това имаше период, в който обучението се предлагаше самостоятелно, затова и тези, които вече са се включили, няма да имат нужда от същата комбинация. По тази причина реших, че всеки заинтересован от четките, може да се включи по свой избор в онлайн курса по грим или грим демонстрация на живо от мен. Ще представя glam грим, подходящ за всеки повод.

Каква е разликата между двете опции?
Онлайн курсът включва две визии: една дневна и една вечерна. Той е с готови записи, които да се гледат в удобно за всеки време. Втората опция ще включва само една визия, но тя ще бъде предавана на живо. Така всеки, който е на линия, ще може смело да пита, а тези, които пропуснат, все пак ще могат да гледат записа по-късно.

Какво включва онлайн курса?
Обучението с две подробно заснети визии: дневна и вечерна. В първата гримирам себе си, за да представя процеса максимално реалистично за тези от вас, които сядат сами вкъщи пред огледалото. След това заставам в ролята си на професионален гримьор и демонстрирам една по-драматична визия с полезни насоки за дамите, които искат да надградят уменията си и да превърнат това начинание в професия. По-подробна информация може да намерите в горе в менюто ОНЛАЙН КУРС ПО ГРИМ.

Glam грим, подходящ за всеки специален повод
Подробна демонстрация на живо. Тя ще се проведе като лайф ивент в затворена група в Инстаграм или Фейсбук. Всеки участник ще може да задава въпросите си на момента, а ако не успее да гледа, ще има запис, който ще остане запазен 2 месеца. Визията, която ще представя, ще бъде подходяща за много поводи: сватба например или друго официално събитие. Ще споделя различни трикове за дълготраен грим, работа с пигменти, оформяне на перфектната основа за лице и много други.
Дата на провеждане на онлайн демонстрацията: 03.04.22г. от 11:00 ч.

Участниците и в двете обучения ще получат онлайн сертификат, който да остане за спомен от събитието!

Защо четките не се предлагат самостоятелно?
Ако се предлагаха, цената за комплекта би била същата. Концепцията, която реших да следвам, е да създам продукт 2 в 1. Така бих могла да бъда максимално полезна за вас и това да се превърне във вълнуващ за всички проект.

Ако и вие искате да се впуснете в него, ето КАК МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ:

Оставете своите данни в полето за съобщение, като попълните две имена, телефон за връзка и адрес, на който желаете да изпратя четките. Ще се свържа с вас по телефона в рамките на 24 часа от заявката ви за потвърждение и за да посочите към кое обучение желаете да се включите.

Цената за участие в едно от двете обучения + комплекта четки е 98,00 лв., като офертата важи за първите 100, до изчерпване на количествата сетове.

Плащането се извършва чрез наложен платеж при получаване на четките с куриер на Спиди до адрес или техен офис. Доставката се извършва до 7 работни дни.

!!! 2,50 лева от всяка заплатена сума ще бъде дарена за засаждане на дръвчета на територията на България. Каузата, която реших да подкрепя, е тази на Гората.бг 🌲

Един малък пример:
Ако се включат само двама човека, засаждаме 7 нови дървета. Тази инициатива ще продължи и след празниците.

Вашият коментар