Онлайн курс по грим

онланй курс по грим четки за грим

Каня ви на едно бюти приключение с онлайн курс по грим! Той е подходящ както за всички дами, които искат да се научат да се гримират, така и за тези, които тепърва желаят да превърнат хобито в професия.
комплект четки за грим

В обучението ще видите две визии: дневна и вечерна. В първата гримирам себе си, за да представя процеса максимално реалистично за тези от вас, които сядат сами вкъщи пред огледалото. След това заставам в ролята си на професионален гримьор и демонстрирам една по-драматична визия с полезни насоки за дамите, които искат да надградят уменията си и да превърнат това начинание в професия. Споделям много тайни от кухнята, които иначе бихте научили по време на мастърклас.

 

 

онлайн курс по грим + сет четки

онлайн курс по грим + сет четки

Подготвила съм ви няколко часа материал за гледане. Малко остана зад кадър, без да изрязвам нито една тайна, за да ви бъда максимално полезна. Събирам съвети за и от най-добрите, но в обучението ще ги намерите представени в лек и неформален стил: така, както бихме седнали да учим заедно на кафе през някой уикенд. Няма да говорим за теория, а ще се гмурнем директно в по-интересната част – практиката. Въпреки това всеки участник ще получи онлайн наръчник с всички основни правила в грима, които е добре да прочете поне веднъж, преди да започне да гледа. Всеки, включил се, ще има една година достъп от датата на стартиране на обучението!

А понеже комуникацията и обменът на знанията не спират с изтичането на последната минута от курса, ще можем да държим връзка онлайн в специално създадена за целта FACEBOOK група. Там ще бъда винаги насреща за последващи въпроси и за да търсим нови начини да си бъдем взаимно полезни.


Какво ще научите:
– Основни техники и трикове при нанасяне на грим;
– Примерна подготовка на кожата;
– Основните видове четки и тяхното приложение;
– Как да изберете правилните продукти за лице;
– Как да постигнете натурален вид кожа за ежедневието;
– Лесна техника за оформяне на вежди;
– Ежедневен грим, който може да се надгражда;
– Как лесно да нанасяте очна линия върху себе си;
– Техники за нанасяне и преливане на сенки;
– Основни правила за работа с клиенти и хигиена;
– Създаване на опушена вечерна визия с блясък;
– Нанасяне на течни и кремообразни текстури върху лице и очи;
– Трикове за създаване на дълготраен грим;
…. И още много техники и идеи!

Специално за Коледа, може да зарадвате още някого, който желае да придобие нови знания в областта на грима. И за да има нещо за получателя под елхата, съм подготвила папка за записки към курса с празнично настроение. 🎁

Всеки участник ще получи онлайн сертификат, който да остане за спомен от обучението!

Как да се включите в курса?
Оставете своите данни в полето за съобщение, като попълните две имена, телефон за връзка и адрес, на който желаете да изпратя работната папка за записки. Ще се свържа с вас по телефона в рамките на 24 часа от заявката ви за потвърждение.

Цената на обучението е 89,00 лева, а до края на 2021-ва, то ще бъде намалено с 35% намаление. Може да го закупите на стойност 57,85 лв.!

!!! 2,50 лева от всяка заплатена сума ще бъде дарена за засаждане на дръвчета на територията на България. Каузата, която реших да подкрепя, е тази на Гората.бг 🌲

Един малък пример:
Ако се включат само двама човека, засаждаме 7 нови дървета. Тази инициатива ще продължи и след празниците.


Плащането се извършва чрез наложен платеж при получаване на папката с куриер на Спиди до адрес или техен офис. Доставката се извършва до 7 работни дни.

Малко повече за мен:

Занимавам се с грим от близо седем години, през които имах щастието да стана част от специалните поводи на толкова много дами. Не бяха малко и тези, които ми се довериха и започнаха своето професионално развитие в сферата с курсовете за грим, които организирам от последните три години. Сега споделям част от тези знания с всички вас, които искат да оползотворят часовете вкъщи с нещо полезно и красиво.

Вашият коментар