Удобство за всяка дама с Panasonic ES-EL9A

епилатор Panasonic S-EL9A

Макар и лятото да свършва, красивата и гладка кожа на тялото ни трябва да се поддържа през всеки  сезон. Някои хора започват да се оправдават с липсата на време, студа, но решението, което ще ви дам, е най-лесното, което можете да вмъкнете в рутината си. Това е уред, съчетаващ много функции в едно, удобен за пренасяне и ползване навсякъде, а именно най-новият епилатор от марката Panasonic – ES-EL9A.
епилатор Panasonic Panasonic ES-EL9A Да си призная, в началото бях леко резервирана към продукта заради горчивия ми опит с други такива. Тях, заедно с колата маска, свързвах с много болка. Друг проблем, който срещах, беше това, че не всичко можеше да хване лесно тънките светли косъмчета по тялото ми. Бях тествала различни методи преди години и явно при мен не работеха, затова просто използвах дамска самобръсначка.
Въпреки това, след като от Panasonic се свързаха с мен, реших да подложа този епилатор на тест. Първият довод беше името на марката, което познавам от малка и е силно утвърдено на пазара. Затова и сметнах, че няма да създадат нещо случайно и сега, вече изпробвала продукта, смело мога да заявя, че опитът си струваше!

Какво ми хареса най-много?
1. Спестява време
Аз съм от хората, които гледат да оползотворяват всяка своя минута. Особено тези, които живеем в голям град, знаем колко много губим от деня си, прекарвайки го в път, чакане по опашки и тн. Затова и в ежедневието си съм адаптирала различни занимания така, че да мога да ги върша сама или да не се разхождам излишно някъде. В случая този уред ми спестява посещението при козметик или всекидневното занимание със самобръсначката в банята. Предвид факта, че съвсем скоро ще стана майка и ще бъда още по-заета, това ще е и допълнително улеснение за мен.

2. Удобство
Когато продуктът пристигна и видях толкова много приставки, реших, че процесът ще бъде сложен, но всъщност всичко се случва изключително елементарно. Самата глава на епилатора е 30% по-широка от стандартните, затова преминаването по цялото тяло става много по-бързо. Също така тя е гъвкава и въртяща се на 90 градуса и улеснява машинката да мине комфортно навсякъде. Има всякакви приставки според нуждите, а бонус за всяка дама са допълнителната глава за грижа за краката и четка за ексфолиация за лице, която веднага ми стана любима. Всичко това може да пренесете лесно със себе си при пътуване, в удобна за целта торбичка. Епилаторът се зарежда бързо, само за час, и после работи 30 минути без прекъсване.

3. Комфорт
Един от най-големите плюсове на уреда е това, че може да се ползва както на сухо, така и в банята. На мен лично вторият вариант ми хареса дори повече. Не усещам болка, от която толкова се плашех и бързо и лесно върша всичко под душа.

4. Подходящ за всеки
Още един страх беше дали кожата ми няма да реагира по някакъв начин към уреда, тъй като от бременността е станала доста по-чувствителна. Тествах предварително няколко приставки на малка зона и изчаках 24 часа. Нямаше никакви зачервявания, затова не мисля, че хората с проблемна кожа имат повод за притеснение.
епилатор Panasonic S-EL9Aепилатор Panasonic S-EL9A5. Красив дизайн и опаковка
Всяка жена няма как да не обърне внимание и на външния вид на даден продукт и тук е ясно колко стилно изглежда епилаторът. Това винаги дава едно допълнително приятно усещане за лукс и женственост. Също така е и чудесен подарък, ако искате да зарадвате своя близка или приятелка и да улесните ежедневието й.

В заключение ще споделя, че си струва да инвестираме в такъв продукт. Ще може да му се радвате с години и да спестите немалко ангажиращо време за вас. Епилирането стана едно приятно преживяване, което включих в своите любими бюти ритуали. Повече за тях разказвам в отделно видео в YouTube канала си, така че непременно надзърнете и там!

https://www.instagram.com/panasonicbulgaria/
https://www.facebook.com/panasonicbulgaria
https://www.youtube.com/user/PanasonicBulgaria

* Публикацията е в партньорство с Panasonic.com. Въпреки това споделям личните си впечатления и мнението ми не е повлияно от това.

Вашият коментар