Течното матово червило: продукт с три функции + идея за цветен грим в прасковени нюанси

цветен грим в прасковени нюанси

С днешната статия бих искала да ви припомня, че възможностите в грима са наистина необятни. Че дори там да важат много правила, те смело могат да бъдат и нарушени. Всеки един продукт зад себе си крие повече опции, с които да отключим креативността си и да импровизираме.

И именно днес ви давам пример с течното матово червило. То може да бъде ваш верен помощник не само като цвят за устни, а и като част от очния ви грим. Как? Като с него замените цветната подложка или основа преди сенките. Не само че ще ги направи много по-интензивни, но и ще гарантира за тяхната дълготрайност. Разбира се, тук е важно да използвате именно матово червило, такова, което ще засъхне и ще задържи лесно всичко отгоре му. Хидратиращите формули в случая веднага биха се размазали.

Radiant любими пролетни червила
Освен като цвят на очите, течното червило е и перфектната цветна очна линия и в случая ще ви спести пари за отделна такава. Не се притеснявайте, че нанасяте формула за устни върху клепача. И двата продукта са строго тествани, така че няма заплаха да ги ползвате за всяка част от грима си.

Приложенията на течното червило не свършват дотук… него смело може да поставите и върху лицето си. То може да играе ролята на руж, който перфектно да пасне на устните или клепачите ви.

Ако се замисля повече, съм сигурна, че ще ми дойдат наум и още приложения, но и тези смятам, че не са малко. Приканвам ви да се осмелите и да изпробвате тези трикове! Преди това нагледно може да ги видите и в последното ми видео. Ще разберете и как постигнах тази драматична цветна визия в прасковени нюанси, които са ми особено любими този сезон.

Използвани продукти:
Radiant Matt Lip Lasting #05
– Colourpop „Sweet Talk“ Palette
– Catrice Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow #030
– Inglot AMC Eyeliner Gel #77
– Radiant Softline Waterproof Eye Pencil #30
– Radiant Twist Mascara
– Seventeen Natural Velvet Foundation
– MAC ProLongwear Concealer
– MAC Mineralize Powder
– Inglot HD Sculpting Powder #508, 509
– Radiant Air Touch Bronzer #06
– E.l.f. Baked Highlighter „Moonlight Pearls“
– Sephora Lip Liner To Go #16
– Seventeen Mattifying Setting Mist

 

Вашият коментар