Jaclyn Hill x Morphe RING THE ALARM Palette – GIVEAWAY

палитра Morphe giveaway

Днес ще си говорим за палитрата Ring the Alarm, която е част от колаборация между козметичния бранд Morphe и популярната влогърка Жаклин Хил. Те създадоха няколко продукта заедно, а този е част от колекция, която включва още 3 палитри, а именно:

  • Dark Magic Eyeshadow Palette
  • Bling Boss Eyeshadow Palette
  • Armed & Gorgeous Eyeshadow Palette

Избрах да поръчам тази, защото ми се стори най-приложима при всеки, а и като цяло привлече вниманието ми. Нея всъщност ще подаря на някой от вас! Последните месеци получих страшно много подкрепа и мили коментари, които истински ме трогнаха. Радвам се, че съдържанието, което предлагам, ви е заинтригувало и е било полезно за вас.
Благодаря и за предложенията за нови статии, видеа, ще се радвам да споделяте и още и винаги да пишете, ако имате някакви въпроси.

И от всичко дотук стана ясно, че днес в блога няма да има ревю на продукта. Него ще оставя изцяло на победителя в играта, която стартирам. Реших GIVEAWAY-ът да бъде в Instagram, тъй като отдавна не съм правила нещо такова там. Прилагам линк, а условията за играта са много лесни, така че ви приканвам смело да се включите! 🙂

https://www.instagram.com/p/CADZ3otj28c/

Много скоро очаквайте още един GIVEAWAY, затова не пропускайте да ме последвате в YouTube и социалните мрежи и да разберете за него веднага когато го стартирам! 🙂

А за финал споделям с вас последното видео в канала си, в което ще видите моменти от пътуването ни до родния град и как изкарахме Гергьовден. Също така, тъй като получих доста питания дали се е променил и какъв е режимът ми в момента, споделям подробно как се храня и как спортувам сега.
Приятно гледане!

Вашият коментар