5 любими пролетни червила

5 любими пролетни червила

След настъпването на всеки нов сезон, с огромен ентусиазъм започвам да планирам цветовете както в гардероба, така и в грима си. Пролетта винаги ме мотивира да вмъкна повече ярки и свежи нюанси навсякъде, а любимият акцент в грима ми непременно става червилото.

Никакви болести и епидемии не могат да ме спрат дори вкъщи да си сложа нещо цветно на устните си просто за да разнообрази и усмихне деня ми. Вярвам, че периодът в момента рано или късно ще премине и ще имаме възможност да покажем всички тези комбинации навън. Смело приканвам и вас да използвате червилото като вашето тайно оръжие за самочувствие и женственост, дори у дома.

А ето и кои са моите най-големи фаворити за този сезон:

1. Colourpop Ultra Matt Lip „Times Square“

Colourpop любими пролетни червила любими пролетни червила

Любимо нюд червило, комбинация между розово и кафяво, с много нежна пепелява нотка. Формулата е течна, с матов финиш и много дълготрайна. Никога не ме е предавала за важни поводи. Това, което трябва да се има предвид, е, че при нанасяне продуктът бързо засъхва. Затова е винаги по-лесно първо контурът да се очертае с молив, след което да се запълни с червилото малко по-бързо и експедитивно, за да застане равномерно навсякъде.

5 любими пролетни червила

2. Radiant Matt Lasting Lip Color № 01

Radiant любими пролетни червила любими пролетни червила

Ако следите редовно видеата ми, знаете, че съм огромен фен на течните червила на Radiant. Формулата е изключително приятна и комфортна, издръжлива с часове, а нюансите са просто прекрасни. Имам твърде много фаворити сред тях, но този цвят бих включила непременно в своята визия през настоящия сезон. Хубавата новина е, че марката вече притежава и онлайн магазин, като също така може да се възползвате от безплатна доставка при поръчка над 40,00 лева.

5 любими пролетни червила
3. Golden Rose Liquid Matt Lipstick 21

любими пролетни червила Golden Rose любими пролетни червила
Напоследък продуктите на марката Golden Rose доста се утвърдиха на пазара и ни изненадаха със своето разнообразие и качество, предлагано на фона на изключително ниска цена. Такива са и течните им червила – с много приятна и комфортна формула  – отново дълготрайна. Този лилав цвят ми е сред любимите от серията – толкова свеж, напомнящ ми за пролетния люляк!

5 любими пролетни червила
4. Radiant Matt Lasting Lip Color № 22

Radiant любими пролетни червила любими пролетни червила
Още един продукт на Radiant, но този път в по-смел и ярък нюанс. Тази малинова нотка, комбинация между червено и розово, е страхотна за пролетта и изключително женствена! Единственото, с което трябва да сме внимателни, е как нанасяме продукта, тъй като при тъмните цветове, грешките при оформянето на контура личат в пъти повече.

5 любими пролетни червила
5. MAC Retro Matt Lipstick „Gangerous“

MAC любими пролетни червила любими пролетни червила
Този цвят червило е огромна слабост за мен през последните години. Настъпи ли пролетта, първо се сещам за него и ми внася особено специално усещане. То е и моята алтернатива на червено червило. Не се възприемам с класическия цвят, а този пасва много повече на топлия ми тон кожа. Любима ми е комбинацията с бели дрехи, която беше и често срещана сред различни звездни събития в началото на годината!

5 любими пролетни червила
Това са моите топ 5 цвята за устни през този сезон! Можете да ги видите в действие и в последното ми YouTube видео:

Ще се радвам да ми споделите кой от споделените продукти ви допадна най-много, а също и ще се радвам да ми драснете и дадете нови идеи! 🙂

Вашият коментар