Нашият сватбен ден – 08.06.2019г.

нашият сватбен ден, сватба

Дойде моментът да споделя своя и сватбен ден тук… не сватбата на клиентка, позната или приятелка, а моята! Около работата винаги съм мислила, че успявам да доловя емоцията и тръпката на този празник, но истината е, че не го ли изпиташ лично, никога не знаеш напълно колко вълшебно е наистина.

Избрахме сватбата ни да се състои на 08.06.2019-та година. Юни винаги е бил любимият ми месец, изпълнен с прекрасни поводи и исках да добавя още един, особено щом е този. Денят 8-ми беше донякъде съобразен със свободните дати на ресторанта, който избрахме. Имахме няколко варианта, но се спряхме на този и заради замисъла в знака за безкрайност.


От малка вярвам в символиката, а също и че има неща, които не се случват случайно. Така и в последствие намерих своята рокля. Късмет или не, моделът ме грабна още на сайта на бранда, а по-специалното беше, че носеше името Firenze/Флоренция/ – италианското градче, в което за кратко живях и ми подари толкова красиви моменти. Пробвах и още модели, но нищо не заставаше така, както тяози, така че без много чудене и обикаляне роклята сякаш сама ме намери.
нашият сватбен ден, сватба

В този стил – по-небрежен и леко италиански, бяха и всички други детайли. Не бяха излишно премисляни, а по-скоро ги избирахме на момента по усет. Не исках да изпадам в твърде голямо чудене и притеснения и да развалям хубавата емоция. Така и истински се насладихме на целия процес… абстрахирахме се от всичко, което не беше по вкуса ни или не чувствахме като своето и сглобихме своята представа за този ден.

И месец след месец в подготовки и очакване, настъпи денят на нашата сватба. Тя се проведе в Свиленград с най-близките ни приятели и роднини. Синоптиците до последно ни обещаваха дъжд, но явно имахме късмет. През целия ден се радвахме на слънце и не толкова приятната жега, но пък поне тя нямаше как да провали фотосесията ни.


И не искам да губя повече време в приказки… постепенно ще ви споделям повече подробности за самото събитие тук или в YouTube канала. Сега оставям кадрите сами да ви разкажат повече за нашия сватбен ден! 🙂

Видео и монтаж: Георги Хаджийски
Фотограф: Радослав Петков

Хотел и ресторант: Хестея, гр. Свиленград
Водеща: Аня Димова
DJ: Румен Латев
Украса: Сватбена агенция Amore
Торта: Сладкарница Рени, гр. Харманли
Рокля и костюм: Сватбен център MY Wedding, гр. София
Фризьор: Меги, Scandal, гр. Свиленград
Маникюр: Мария Анастасова
Воал: https://svatbalux.com/
Фотосесия: Винарска изба Катаржина

 

Вашият коментар