Clochee Lightening-Energizing Eye Cream

био еко козметика

Доста се забавих с писането на това ревю. Не е само заради факта, че напоследък нямам наистина никакво време. Но и също така защото предпочитам да имам възможността да опозная отблизо даден продукт, да видя резултатите при по-дългото му ползване. Затова и днес ви представям един прекрасен крем, за който с удоволствие ще ви разкажа повече. 🙂

Нека първо споделя за бранда… Clochee е полска марка, предлагаща качествени еко продукти. Най-важното за тях е, че тук няма да срещнете съставки като силикони, минерални масла, парафин, парабени, синтетични бои, вещества и други. Напротив, всички техни продукти са създадени от биологично отглеждани продукти от одобрени ферми, сертифицирани от Ecocert. Тяхната философия гласи, че екологичната козметика може да бъде здрава, красива и елегантна… и успяха да убедят и мен.
био окзметика околоочен кремТе ми предоставиха за тест околоочния крем – Clochee Lightening-Energizing Eye Cream, който първо ме впечатли с опаковката си. Красивото си стъклено шишенце в кралско синьо дава усещане за лукс. Разфасовката е от 15 ml, която вече ползвам значително време. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа. Намалява тъмните кръгове и подпухналостта, което много ми помага в напрегнатия ми напоследък график. Междувременно съставките му като кофеин и стрелиция подобряват тонуса на кожата, овлажняват и забавят процеса на стареене. Знаете, първите бръчици най-лесно се появяват именно в околоочната зона, затова е важно тя да бъде винаги добре хидратирана.

Това, което в началото трудно успях да определя, беше миризмата на крема, тъй като не съдържа синтетични ароматизатори, на които често сме свикнали. Малко ми напомни на чай, билки. Текстурата му е много приятна и нежна. Моментално омекотява и успокоява кожата, оставя кадифено усещане след това. Харесва ми, че се абсорбира бързо, затова може да се използва и непосредствено преди грима. Идеален помощник за безупречната ни и свежа визия през всеки ден!
Clochee ми изпратиха и мостри на още няколко техни продукти. За тях бих съставила крайно мнение след по-дълга употреба, но на пръв поглед също ме впечатлиха. Това бяха нощния крем Rejuvenating-Regenerating Night Cream и дневния, подходящ за мазна кожа като моята – Moisturising Firming Cream. Всички техни продукти може да разгледате на уебсайта на марката, както и в социалните канали като FACEBOOK и INSTAGRAM.

А вие ползвате ли еко козметика и тествали ли сте нещо от бранда? 🙂

Вашият коментар