Нашето първо „Грим пАРТи“

грим парти демонстрация
Днес ще ви разкажа малко повече за едно събитие, което подготвях през последния месец съвместно със салони Blush Beauty, а именно – грим пАРТи. То се проведе на 15-ти декември в Galerie Space Architecton на ул. Кракра 11, гр. София.

Темите бяха красота, стил и грим, а галерията беше перфектното място, където да ги обединим. Събитието стартира с новата зимна колекция на Kaya Design. Тя ни представи своите изключителни тоалети, като моделите бяха гримирани от нашите курсисти с професионална козметика Radiant, а за прическите им се погрижи Цвети от салон Blush Beauty.
прическаСлед ревюто на талантливата Кая, дойде и моят ред – демонстрация по грим, която да даде на гостите ни полезни идеи за празнични визии с много блясък и цветове. В последствие, моделът отново се оказа сестра ми – Нани. Визията, която избрах за нея, беше в актуалните винени нюанси, с блясък и за завършек – красиво металическо червило отново от марката Radiant.
Ето и как изглеждаше тя:
презничен грим

Докато течеше демонстрацията, нашите гости се наслаждаваха на хубаво вино, пресни сокове, чай, вкусни хапки и био шоколад. Също така имаха възможността да разгледат обстойно продуктите на нашите партньори като ръчно изработените от епоксидна смола бижута на Елизабет Калчева, PoxyLove, да чуят повече за тибетската медицина и уелнес практиката и много други.

Те се бяха погрижили и да осигурят подаръци за нашиге гости. Какво се криеше в техните торбички, как изглеждаха тоалетите от талантливата Кая и още кадри от нашето грим пАРТи може да видите във влога, който подготвих. 🙂

Обичам да казвам, че гримът е изкуство, цялостната грижа на една жена за себе си – също. Затова искахме да създадем възможност за всяка жена да се почувства като творец. Смятам, че комбинацията от интересните демонстрации и изненади, които подготвихме, както и локацията създадоха едно истинско Арт събитие.

Искам и да благодаря на всички, които присъстваха и допринесоха за празничното настроение на този ден! Благодарим за милите думи, коментари и съобщения! Както споменавам и във видеото, интересът беше голям и това няма да бъде последното ни грим пАРТи. Започваме да планираме следващото, очаквайте го скоро! 🙂

Вашият коментар