Палитра хайлайтъри от Makeup Revolution – Soph X

Както вече знаете, често попадам на продукти от марката Revolution, които да ми харесат, но този път намерих продукт, който бих казала, че просто обожавам.

Бях чула доста за серията, сътворена заедно с известната влогърка Софи, но някак си не вярвах, че ще видя такива резултати от един толкова бюджетен продукт. Затова и днес с удоволствие ще ви разкажа повече за него.

ПАЛИТРА ХАЙЛАЙТЪРИ MAKEUP REVOLUTION LONDON SOPH X

Палитрата от хайлайтъри може да намерите в сайта на Parfimo.bg – онлайн магазин за козметика, дамски и мъжки парфюми.
Линк към нея: https://www.parfimo.bg/makeup-revolution-london-soph-x-haylaytar-za-jeni-16-gr/

Както винаги започвам с опаковката, която е в цветове, типични за цялата линия продукти със Софи – в нежно прасковен цвят, с прозрачно капаче и розово-златист надпис. Вътре ще намерите два реда от четири цвята хайлатъри, които са в доста щедро количество /общо 16 грама/, което ме кара да харесвам този продукт още повече!ПАЛИТРА ХАЙЛАЙТЪРИ MAKEUP REVOLUTION LONDON SOPH X

Колкото до цветовете вътре… те са изключително красиви и чудесно подбрани. Два от тях са малко по-тъмни, затова светлите дами могат да ги използват за бронзиране или като сенки.
Част от цветовете са изпечени, а други – пресовани, придаващи онзи стъклен, мокър ефект на скулите, който обожавам. Няма текстура или нюанс, който да не използвам и определено бих си я купила отново, когато и да я изхабя, тъй като, както споделих, количеството не е никак малко.

Определено този продукт стана един от любимите ми на марката и ще бъде включен във видеото ми с любимци напоследък! Очаквайте го, за да видите и на камера колко красиво стоят цветовете! 🙂

 

*Продуктът е изпратен за проба от PR без ангажимент за положително ревю от моя страна.
Мнението за продукта е изцяло мое, базирано на опита ми.

Вашият коментар