I Heart Unicorn Love Palette от I Love Makeup + Грим видео

Днес ще си поговорим за палитрата I Heart Unicorn Love Palette от I Love Makeup.
Този месец  от сайта Parfimo.bg /он-лайн магазин за маркова козметика и парфюми/, исках да избера нова палитра, която да тествам и да добавя нови цветове за очи към колекцията си.
Линк към нея: http://www.parfimo.bg/kozmetika-makeup-revolution-london-i-love-makeup-i-heart-unicorn-love-palette

И тъй като е лято, се спрях на нещо цветно и свежо, с което нямах търпение да създавам различни нови визии. Когато палитрата пристигна, трябва да призная, че бях доста изненадана от опаковката с това пухкаво капаче и розово сърце.
Стори ми се едновременно сладка, едновременно и доста детска, сякаш е играчка, а не грим продукт. Останалата част от опаковката е традиционната за повечето палитри на Makeup Revolution – с голямо огледало на капака, което я прави супер удобна за пътуване и един двоен апликатор.

Това, което също ми направи голямо впечатление в началото, бяха имената на цветовете: много приказни и магически… Myth, Imagine, Story, Tale, Magic, Sparkle и още. Колкото до това дали самите те ми харесват, тук не мога да изразя твърдо ДА или НЕ. Някои от цветовете, а именно най-ярките и набиващи се на пръв поглед, например: Tale, Mane, Icon, определено ме разочароваха. Поставях ги безброй много пъти и така и не постигнах тази покривност, която търся. След като напръскам четката с фиксиращ спрей, определено изглеждат по-добре, но все пак качеството им е незадоволително.

Въпреки това обаче други цветове от палитрата много ми харесаха като Flutter, Story, Sparkle, Wings  и Love и започнах да ги използвам много често. Като цяло харесвам 16те цвята, подбрани за тази палитра, защото предлагат безброй комбинации: дневни и леки, цветни и по-смели.
А първата визия, която изпробвах с този продукт, заснех във видео. Когато отворих палитрата, веднага се сетих за залеза, затова и реших този грим да бъде вдъхновен от него. Надявам се да ви хареса!

А вие тествали ли сте тази палитра и каква оценка й давате? 🙂

Вашият коментар