Рожденият ми ден + Грим визията ми за празника

Здравейте, приятели! Отдавна не бях писала в блога, но от периода на баловете съм се впуснала в непрестанна работа или изпълнение на лични задачи и ангажименти.
Въпреки това, чаках с нетърпение рождения си ден – денят, в който да се отпусна за малко, да отделя повече внимание на себе си и празничните емоции. Е, все пак работя като фрийланс гримьор, така че тогава се наложи и да разкрася няколко дами, но аз обичам работата си, затова по никакъв начин не съм чувствала, каквато и да е загуба на ценно време от деня ми.
И тъй като, както вече споделих, времето ми за нищо не стига, реших, че е удачен момент да грабна телефона и апарата си, за да мога едновременно с това да споделя с вас тези моменти. И в крайна сметка се получи един цял влог!

Него стартирах още предишния ден, тъй като реших да отида на събитието по повод лансирането на марката Huda Beauty в България. То се състоя в магазин Sephora в Мол Paradise Center. На него успяхме да видим и тестваме повечето продукти и да се насладим на вкусни десерти и питиета.
Това, което също много исках да видя, бяха фон дьо тените на марката, но за съжаление все още не се предлагат тук, но малко по-нататък ще имаме възможност да тестваме и тях.
След като разгледахме всички продукти, се отправихме и към останалите козметични магазини, за да не пропуснем нещо…. а след дългите разходки дойде време да се прибираме и аз да посрещна следващия ден – рождения си ден!

Както всяка година, телефонът не спираше да звъни през цялото време, докато работя, затова, за да не се разсейвам, го оставих настрана и не снимах. Измежду гримовете обаче успях да издебна момент да се видя със сестра ми. Решихме да похапнем един от любимите ни десерти – френски макарони. И така на сладки приказки и десерти, времето отмина бързо.

 Рожденият ми ден + Грим визията ми за празника

След като приключих и с работата, се отправих към вкъщи, за да преведа в ред външния си вид за вечерта. Нямах особено много време, затова си взех един душ и започнах да преправям грима си от сутринта. Реших да заснема този процес, за да споделя няколко полезни трика как да си спестим малко време, когато бързаме, и да надградим лесно грима си към вечерен. Повечето продукти, които използвах, са сред любимите ми, а какъв по-добър повод да използваме такива от рождения ни ден?!
Добавих малко блясък на очите за разкош и разбира се – изкуствени мигли, за да изглежда визията още по-завършена. Ето я и нея:
/Списъкът с продуктите може да видите в описанието към видеото!/

След като се подготвих, се отправихме към ресторанта. След дълго умуване къде да отидем, решихме да отидем в BESO. Там не сме ходили от две години, но някои от любимите ми ястия все още присъстват в менюто, затова и апетитът ми си каза думата.

Изкарах си чудесно в компанията на приятела ми. Именно от това имах нужда тази година. Нещо лежерно и приятно, с което да завърша работния си рожден ден. През целия празник, получих много, много мили пожелания, които ме направиха още по-щастлива. Благодаря на всички, които допринесоха за красивите емоции на празника ми!

И след дългото писане, споделям с вас видео, където по-лесно ще станете част от този ден, а именно – влогът от него! Приятно гледане! 🙂

Вашият коментар