Прогответе се с мен за сватба | Get Ready With Me: Wedding Guest

Наскоро през септември бях гост на сватба… много обичам сватбите и винаги се вълнувам, когато ми предстои да стана част от този красив повод!
Тази година бях и особено ентусиазирана относно визията си. Последната сватба, на която бях, беше по същото време миналата година. За нея бях купила точно тази рокля, но в последствие ми предложиха да бъда шаферка, затова и нямаше как да я нося, след като цветът трябва да е съобразен с този на останалите момичета. Роклята стоеше цяла година в гардероба и тази година най-сетне дойде моментът да я сложа.
Untitled design.png
Гримът за нея исках да бъде по-силен и дързък, като за себе си винаги предпочитам опушени очи. След като акцентът пада върху тях, червилото е в по-нюд цвят, но все пак никак лек и блед. А за да бъде по-бляскава визията, нямаше как да не добавя и изкуствени мигли за разкош! За тази визия бях вдъхновена от Ева Лонгория, на чийто грим и стил винаги се възхищавам!

Но дотук с разказите! Ако Ви е интересно как постигнах тази визия, може да надзърнете в последното ми видео, където споделям как направих грима си стъпка по стъпка, кой се погрижи за прическата ми, какви аксесоари носих и още… 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1LeLpfOk6V8&w=560&h=315]

Вашият коментар