Червило NYX High Voltage от Parfimo.bg и още…

Отдавна не съм писала тук, в блога, но за всеки гримьор декември месец е особено натоварен. Една от целите, които съм си поставила за 2018-та година, е да пиша по-често тук. Натрупала съм много идеи за статии, които нямам търпение да споделя с вас.

Поводът да напиша тази не беше просто ревюто на два нови продукта, а и още една неочаквана пратка, която направи деня ми още по-усмихнат.Всеки месец получавам продукти за тест от он-лайн магазин за козметика и оригинални парфюмиParfimo.bg, но този път бях още по-приятно изненадана с този мил коледен подарък. Обожавам свещи и ги разпръсквам навсякъде, където мога… а коледните аромати сега са ми най, най-любими! Още веднъж благодаря за прекрасния жест!
1.jpg2.jpgКолкото до продуктите, които избрах този месец, те са две червила на марката NYX от серията High Voltage.
http://www.parfimo.bg/kozmetika-nyx-high-voltage-lipstick
Попаднах случайно на тях във видео на една от любимите ми влогърки в YouTube и се влюбих в цветовете.
3.jpgЧервилата са много меки и приятни като усещане върху устните, а както и преди съм писала, аз лично имам проблем със силно матовите червила, затова ги ползвам доста рядко.

Опаковката не е най-привлекателната, тъй като капачката е прозрачна и ако се изцапа, си личи много, но пък за мен това не е особено голям проблем, като просто внимавам повече при затварянето им.
4.jpg
И както вече писах, цветовете са толкова красиви, че до последно се колебаех кои най-много искам. Преобладават доста прасковени нюанси, както и много червени варианти, които са чудесни за настъпващите празници.
5.jpg
Първият нюанс, който избрах, е 22 Rock Star – много свеж и красив червен цвят с лека оранжева нотка. Аз лично обожавам този тип червени червила, понеже много добре хармонират с топлия тон на кожата ми и все пак не стоят толкова дръзко върху устните ми, както класическите червени червила.
Следващият цвят, който избрах, е в нюанс, който търся много отдавна – 05 Flutter Kiss. Той ми напомня на цвета на капучино, но с лека лилава нотка. Трудно ми е да го опиша, но го обожавам и смятам да нося през всеки един сезон. Освен това пасва на изключително много визии.

И двете червила са страхотни и на живо ми допаднаха още повече с красивия блестящ финиш, който дават само от едно нанасяне! Той допълва цветовете и ги прави още по-празнични!

Завършвам тази статия…. и това може би ще бъде последното ми ревю за тази година. Но както писах в началото, предстоят много нови статии и още повече изненади от мен през 2018-та. Пожелавам ви да изпратите тази година с много празнично настроение и позитивни мисли за новата! А от мен – до скоро! 🙂

Вашият коментар