Revlon Ultra HD Lipstick Review

Червилото на Revlon – Ultra HD винаги е задържало вниманието ми, особено при факта, че се рекламира от актрисата Ема Стоун, която много харесвам. След като разглеждах различни сайтове за грим и козметика, за пореден път попаднах на него и реших, че е настъпил моментът да го имам. Затова и избрах именно този продукт да ми бъде изпратен за проба от он-лайн магазин Parfimo.bg. Както вече съм споменавала, те предлагат както козметика, така и оригинални парфюми.
1.png
Линк към продукта:
http://www.parfimo.bg/chervilo-revlon-ultra-hd-lipstick-86202.html
REVLON ULTRA HD LIPSTICK

Червилото идва в красива лъскава опаковка. Капачката е прозрачна…повечето такива никога нe се ми допадали, но тази стои наистина стилно. Освен това много по-лесно мога да видя и намеря даден цвят сред всички други в шкафа. Това, което не ми харесва обаче, е, че червилото не се прибира напълно навътре, съответно, ако не внимавам при затварянето, лесно го удрям и развалям формата му.

Колкото до цветовете от серията… всички са много красиви. Забелязах, че има доста прасковени нюанси: от по-светли до по-тъмни. Двата цвята, които аз избрах, са: 895 Poppy и 835 Primrose.
revlon ultra hd lipstick
Promrose е страхотен цвят, и то много подходящ за есента! Комбинира розово и кафяво и би отивал на много тонове кожа. Цветът е нито много тъмен, нито – особено светъл. Би бил подходящ за много поводи. Нося го често, когато имам някаква работна среща или съм с по-лек очен грим и искам устните да бъдат акцентът в грима ми.

Poppy е нежен червен цвят с лека оранжева нотка. Той е много красив и свеж, но сякаш лично аз по-скоро бих го носила през пролетта или лятото. REVLON ULTRA HD LIPSTICK 
Формулата на червилата от тази серия е изключително приятна. Не изсъхва и стои прекрасно дори на много сухи устни. Нанасянето е лесно и меко, сякаш поставяш балсам върху устните си. Заради това и очаквах тези червила да имат по-леко покритие, но всъщност с едно нанасяне оставят много плътен цвят, с нежен и красив блясък.  Да, не е най-дълготрайната формула, но и никъде не е упоменато да очакваме това. 

Наистина двата цвята, както и формулата им, много ми допаднаха! Въпреки че продуктът трябва да се нанася повторно на често, аз нямам нищо против, след като ми дава толкова приятно усещане и комфорт върху устните. Определено си заслужаваше да тествам този продукт и бих го препоръчала на всеки, който иска да намери хубаво червило за по-малко от 10 лева. 

А Вие тествали ли сте продукт от тази серия и харесва ли Ви? 🙂

**************************************************************
Продуктът е изпратен за проба от PR без ангажимент за положително ревю от моя страна.
Мнението за продукта е изцяло мое, базирано на моя опит.

Вашият коментар