Makeup Revolution Iconic Pro 2 Palette Review

Днес споделям повече за палитрата Makeup Revolution Iconic Pro 2! Тя ми беше изпратена от PR на он-лайн магазин Parfimo.bg. В сайта им може да намерите огромно разнообразие от бяла и декоративна козметика или да откриете своя нов парфюм на някоя от световноизвестните марки.
Както вече сте забелязали, всеки месец Parfimo.bg ми предоставят възможност да си избера продукт, който да тествам. Нямах търпение да изпробвам точно тази палитра, понеже цветове й са пълно копие на тези от палитрата на Lorac!
За съжаление продуктите на Lorac не се предлагат в Европа. Аз имах късмета да притежавам първата им палитра от серията им Pro, но скоро едва ли ще открия повторна възможност да се сдобия с техен продукт. Затова и реших, че мога да се докосна до тази гама цветове чрез палитрата на Makeup Revolution. Отзивите, които прочетох за нея бяха изключително обещаващи, а моите впечатления ще прочетете в края на тази статия. 2.jpg

Линк към палитрата:
http://www.parfimo.bg/kozmetika-makeup-revolution-london-salvation-palette-iconic-pro-2
Цена: 18,00 лв.

5.jpg
6
Опаковката…
Винаги съм си затваряла очите, щом става въпрос за опаковките на повечето палитри на Makeup Revolution, но този път бях наистина приятно изненадана с тази. Сега тя е черна и матирана със златисти надписи, които определено правят продукта много по-стилен. Също така този път апликаторът, който върви с палитрата, е заменен от четка с два края, която определено би влязла в употреба на много повече хора. Голямото огледало на капака на палитрата е много, много удобно и я прави изключително подходяща за пътуване.
3.jpg
4
Колкото до цветовете…
Както и при първата палитра от серията, единият ред  от нея съдържа само мат цветове, а вторият – само с блясък.
Цветовете Paper, Chase, Smooth, New-Tral са перфектни за нeутрален очен грим и именно тях използвам много често.
20170913_143059
Колкото до цветовете с блясък, те също са много приятни, в разнообразна гама. Това, което ми харесва е именно разнообразието: от красиви нюд цветове, до по-тъмни и ярки, с които може да се експериментира повече.
20170913_143605.jpg
Изпробвайки тази палитра, забелязах и че сенките са наистина дълготрайни. Разбира се, винаги ги нося с база, за да стоят максимално плътно и наситено.
Като минус бих определила, че се разпрашват малко повече и някои от по-тъмните сенки се преливат по-трудно.
Въпреки това смятам, че цветовете от палитрата са страхотни и ако искате да отделите по-малко от 20 лв. за една наистина чудесна палитра, то тази е именно такава!

Крайна оценка: 4,5 от 5! 🙂

А коя е вашата любима палитра от марката Makeup Revolution? 🙂

 

**************************************************************
Продуктът е изпратен за проба от PR без ангажимент за положително ревю от моя страна.
Мнението за продукта е изцяло мое, базирано на моя опит.

Вашият коментар