L´OREAL PARIS MASCARA VOLUME MILLION LASHES

20170727_115530 (1)Винаги съм искала да изпробвам именно тази спирала! Защо ли? Ами, за тези, които ме познават повече, знаят, че аз съм верен фен на Ева Лонгория. Тя е истински идол за мен! Възхищавам се на стила й: грима, прическите, облеклото й… За мен тя е феноменална и в поведението си и е истински пример за жена! След кариерата си на модел и актриса, тя се залови с още хиляди дела от откриване на своя линия дрехи до още по-сериозни, свързани с политика и непрестанни кампании в помощ на хора с различни нужди и проблеми.
Но нека не се отплесвам, защото може би сега се чудите какво общо има тя с тази спирала? Вероятно за някои е известно, че от дълго време Ева е едно от лицата на марката L’Oréal Paris. Определено и това допринася да харесвам доста техни продукти. Именно тази спирала е един от най-рекламираните продукти на L’Oréal от Ева.
Тя ми беше изпратена за проба от PR на он-лайн магазин Parfimo.bg. Те предлагат както козметика, така и парфюми.
Линк към продукта:
http://www.parfimo.bg/kozmetika-l-oreal-paris-mascara-volume-million-lashes

20170727_120034 (1)Започвам с опаковката… тя определено изглежда стилна. Комбинацията черно и златисто винаги е напомняла за лукс.
Този тип четка, с по-къси реснички, извива и разделя миглите изключително добре в много случаи… но при моите сякаш никога не успявам да постигна този ефект. Въпреки че знаех това, все пак исках да пробвам тази спирала. Да, не е най-любимата ми, но нанесена след база за мигли, видях, че ефектът ми харесва.
Според мен едно нанасяне на спиралата е напълно достатъчно да даде нужния обем, тъй като след поставянето на втори слой, миглите се спластяват.
Намирам за недостатък обаче това, че не ми дава дължината, която търся.
20170727_115146
Какво е финалното ми мнение?
И друг път съм споменавала, че всеки човек е различен и това, че даден продукт работи при мен или не, не означава, че при друг ще действа по същия начин.
Затова и всеки трябва да прецени кой тип четка му е най-удобен и полезен. Ако искате спиралата да Ви дава усещане за лукс и да краси колекцията Ви от гримове, то тогава определено тази би Ви допаднала! Аз също не съжалявам, че избрах именно тази и сега тя ще краси и моето кътче с гримове!

А как изглежда спиралата на моите мигли, може да видите в последното ми видео, което показва моята грим рутина през лятото. Там завършвам очния си грим с нея. 🙂

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YaqkH76v9hg&w=560&h=315]

**************************************************************
Продуктът е изпратен за проба от PR без ангажимент за положително ревю от моя страна.
Мнението за продукта е изцяло мое, базирано на моя опит.

Вашият коментар