Makeup Revolution Romantic Smoked Palette | Ревю

Здравейте, приятели! Днес ще си говорим малко повече за палитрата на Makeup Revolution – Romantic Smoked Palette!
Makeup Revolution Romantic Smoked Palette
Продуктът ми беше изпратен за проба от PR на он-лайн магазин Parfimo.bg. Те предлагат както козметика, така и парфюми.

Радвам се, че отново се сдобих с продукт на марката Makeup Revolution. Тя се предлага в България от близките години и носи своята известност с това, че със своите изключително ниски цени предлага все пак страхотно качество. Аз лично притежавам още два техни продукта, които продължавам да ползвам редовно.

Това, което намирам като минус, единствено е, че много от продуктите им са копие на известни брандове като Urban Decay, Benefit и др. Палитрата, която Ви представям днес, за разлика от много други, не ми напомня на продукт от някоя друга марка. Надявам се Makeup Revolution да представят повече свои предложения за цветове и текстури.

Преминавам към палитрата!
Цената й е изключително ниска – 11,10 лв.
Линк към продукта: http://www.parfimo.bg/kozmetika-makeup-revolution-london-redemption-palette-romantic-smoked

Сенките идват в пластмасова опаковка, която не е нищо специално на външен вид и забелязах, че много лесно се надрасква, но за толкова ниска цена определено не можем да се оплакваме от нещо подобно.
Към нея е добавен и двоен апликатор. Аз лично вече нанасям всичко с четка за грим, но много хора все още предпочитат да нанасят цветовете с такъв, затова определено ще им е от полза.

И идва най-хубава част – цветовете!
Makeup Revolution Palette Romantic Smoked
Палитрата предлага по равно шест мат цветове и шест – с блясък. Цветовата гама варира от по-светли и нежни тонове към по-тъмни и дръзки. Това я прави идеална за пътуване, понеже с нея може да се постигне както лека и ежедневна визия, така и такава за вечерен или друг по-специален повод.
Цветовете са наистина много красиви, особено тези с блясък. Единствено бих коригирала най-светлия цвят от палитрата, който е с малко по-едри частици и стои твърде остро като хайлайт под веждата. Ползвам го предимно за вътрешния ъгъл на окото.

Тестурата…Makeup Revolution Palette Romantic SmokedТестурата е изключително приятна и мека. Сенките са наистина покривни и се преливат лесно на окото. И още една приятна част – разпрашават се наистина минимално.

Като издръжливост бих определила за себе си, че без проблем издържат 7-8 часа, но какти при всички други сенки, винаги използвам база преди да ги нанеса.

Общото ми мнение е, че определено човек може да намери доста добър козметичен продукт и на изгодна цена. Този определено папада в графата на добрите попадения. Допаднаха ми много и цветовете, и тестурите. Бих ползвала продукта за много различни поводи, така че определено ще присъства често на козметичната ми масичка.

За да видите още по-отблизо резултатът от нанасянето на тази палитра, може да надзърнете последното ми видео, в което споделям както отново мнението си за продукта, така и демонстрирам бърз очен грим, вдъхновен от името й – нежно опушен, подходящ за романтична среща!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=U1klCRMssFE&w=560&h=315]

А какво е вашето мнение за марката и кои продукти Ви допадат? Ще се радвам да споделите с мен в коментарите! 🙂

**************************************************************
Продуктът е изпратен за проба от PR без ангажимент за положително ревю от моя страна.
Мнението за продукта е изцяло мое, базирано на моя опит.

Вашият коментар