Любимци от 2016-та

Здравейте, приятели!
Тъй като януари е не само месец за ново начало, а и месец за равносметка от изминалата година, реших да споделя с Вас накратко своите любими продукти от 2016та. Оказа се твърде трудна задача, тъй като имах множество фаворити, но все пак опитах да съкратя списъка максимално.

Ето и кои бяха те:
1. Коректор Pro Longwear – MACmac-pro-longwear-concealer

Любимият ми коректор от дълго време насам! Ползвам го редовно върху клиенти и всеки ден за себе си. Дава много добро покритие, с естествен завършек и издръжливост 12 часа.

2.Фон дьо тен Studio Fix Fluid SPF 15 – MACmac_sku_m6jc46_640x600_0Още един продукт на МАС, с който трудно мога да се разделя. Това е един от най-покривните фон дьо тени на марката. Затова и не го използвам всеки ден, а в останалите случаи го заменям с продукт със средно покритие. Фон дьо тенът е прекрасен за хора с мазна кожа, освен това е изключително издръжлив. Отново продукт, който винаги държа в куфарчето си за грим.

3. Палитра сенки LORAC PRO 2247579Тази палитра е споменавана много пъти от мен, но колкото и време да минава, оставам все така влюбена в нея. Това е втората ми на брой и след като свърши, най-вероятно ще търся и купя следващата. Сенките са с много добра покривност, лесни за преливане, а цветовете могат  да бъдат използвани редовно както за лек и ежедневен грим, така и за по-силен.

4. Пигменти от Inglot Cosmetics: AMC Pure Pigment Eye Shadow22
При откриването на новия магазин на марката Inglot, имах възможността да разгледам подробно пигментите на марката. Влюбих се от пръв поглед в тях. Предлагат огромно разнообразие от цветове, кой от кой по-красиви! Закупих 2 цвята: №81 и №112. Ето и как изглеждат те:201701021799818451

5. Черна очна линия Inglot №77 inglot-amc-gel-eyeliner-77-black

Още един продукт на Inglot, който пробвах и от тогава не спирам да ползвам. Черната очна линия наистина е №1! Изключително силен цвят, нанася се много лесно и не изсъхва така бързо, както много други, които съм ползвала. Освен това издържа много дълго време във водната линия на окото.

6. Спирала Better Than Sex – Too Facedtoo-faced-better-than-sex-mascara-fall-2013

Тази спирала наистина дава на миглите ефект „Уау“! Придава страхотен обем и извиване! Доста се колебаех дали да избера спиралата на МАС – In Extreme Dimension, която също ми е много любима, но може би тази ми харесва малко повече.

7. Хайлайтър Mary Lou Manizer – The Balm

Тъй като имам твърде много любимци сред хайлайтърите, реших да избера този, който наистина ползвах най-често през изминалата година. Продуктът е невероятен, с красив блясък в цвят шампанско, без едри частици.

8. Молив за устни Stripdown – MAC

Моливът, който зареждам най-често! Обичам да го нанасям на целите устни вместо да поставям червило, като след това добавям малко блясък.

9. Червило Creme Cup – MAC
10. Червило Velvet Teddy – MAC
11. Червило Dark Side – MAC

Тъй като е изключително трудно да назова само един цвят червило, подбрах тези 3, които съм носила най-често през цялата година. Velvet Teddy използвах през всеки един сезон, докато Creme Cup предимно лятото и пролетта, а Dark Side – през есента и зимата. 20170102-460613622

12. Четка Sigma: E40
Обожавам четките на Sigma! Харесвам всички, които съм закупила досега, но 3 мога да определя като любими за тази година.

img_2132Страхотна за преливане на сенки, както и за нанасяне на коректор. Двойник е на тази на МАС – 224.

13. Четка Sigma: F86

untitled

Кабуки четка, която използвам редовно за контуриране или нанасяне на коректор.

14. Четка Sigma: E06

untitled2С тази четка нанасянето на очна линия е изключително лесно и бързо. Четката е много фина и тънка, така че позволява лесното рисуване и на тънка, и на по-дебела линия.

Това са продуктите, които бяха най, най-любими за мен през изминалата година. С нетърпение очаквам да трупам своите нови фаворити през новата 2017-та!

А Вие срещнахте ли някой от своите в тази статия? 🙂

Вашият коментар