Любими червила от МАС (Част 1)

Любими червила от МАС

Споделям с вас кратка поредица от любимите ми червила на МАС. В този пост съм подбрала червилата, които аз лично предпочитам да нося в ежедневието си.
Присъстват някои доста сходни цветове, но сякаш не мога да изключа нито един от тях. В списъка липсва червеният цвят… харесвам го, но за съжаление нямам късмета да ми стои добре или аз да се харесам с него.

10-те червила са разпределени в 4 различни по вид текстури, затова ще опиша всяка една от тях.

Любими червила от МАС1. MATTE:
 – Honeylove
 – Mehr
 – Please meТекстурата с най-високата покривност и дълготрайност след Retro Matte. Самото име говори, че завършекът е матов, без блясък. Матовите червила са изключително предпочитани от всички. Лично аз обаче понякога ги намирам за доста изсушаващи и избягвам да ги нося през зимата.

2. SATIN:
 – Rebel

Любими червила от МАСПолуматова текстура, която също предпочитам, понеже я усещам по-приятно на устните. Покритието е средно към пълно.

3. CREMESHEEN
 – Fanfare
 – Crème Cup
Любими червила от МАСПриятна и хидратираща формула с блясък. Покритието се води средно към пълно, но за мен реално е средно. Цветовете от тази текстура са изключително нежни.

4. AMPLIFIED
 – Cosmo
– Girl about town
– Up the amp
– Dark sideЛюбими червила от МАСНеслучайно тази текстура води с мнозинство. Покритието е средно към пълно, а формулата едновременно с това – изключително хидратираща и дълготрайна. Освен това блясъкът е наистина страхотен. Това определено е любимата ми текстура червила на МАС и изобщо.

Тези червила обожавам да нося и смятам, че никога няма да ми омръзнат. Щом обаче нещата опрат до избор на червила за професионални цели, класацията от 10 продукта ще бъде съвсем друга, а изборът от гами и цветове – много по-богат.
Скоро очаквайте и статия за червилата, които предпочитам да използвам в грима на своите клиенти. 🙂

Вашият коментар