онланй курс по грим четки за грим

Онлайн курс по грим

Каня ви на едно бюти приключение с онлайн курс по грим! Той е подходящ както за всички дами, които искат да се научат да се гримират, така и за тези, които тепърва желаят да превърнат хобито в професия.  А за да бъде обучението още по-полезно за вас, съм подготвила нужните пособия: четките за грим, подарък за включилите се! За да ви съпътстват при всяка стъпка от курса, която пресъздавате вкъщи, а и при всяка визия след това.

комплект четки за грим

В обучението ще видите две визии: дневна и вечерна. В първата гримирам себе си, за да представя процеса максимално реалистично за тези от вас, които сядат сами вкъщи пред огледалото. След това заставам в ролята си на професионален гримьор и демонстрирам една по-драматична визия с полезни насоки за дамите, които искат да надградят уменията си и да превърнат това начинание в професия. Споделям много тайни от кухнята, които иначе бихте научили по време на мастърклас.

 

онлайн курс по грим + сет четки

онлайн курс по грим + сет четки

Подготвила съм ви няколко часа материал за гледане. Малко остана зад кадър, без да изрязвам нито една тайна, за да ви бъда максимално полезна. Събирам съвети за и от най-добрите, но в обучението ще ги намерите представени в лек и неформален стил: така, както бихме седнали да учим заедно на кафе през някой уикенд. Няма да говорим за теория, а ще се гмурнем директно в по-интересната част – практиката. Въпреки това всеки участник ще получи онлайн наръчник с всички основни правила в грима, които е добре да прочете поне веднъж, преди да започне да гледа. Всеки, включил се, ще има една година достъп от датата на стартиране на обучението!

А понеже комуникацията и обменът на знанията не спират с изтичането на последната минута от курса, ще можем да държим връзка онлайн в специално създадена за целта FACEBOOK група. Там ще бъда винаги насреща за последващи въпроси и за да търсим нови начини да си бъдем взаимно полезни.


Какво ще научите:
– Основни техники и трикове при нанасяне на грим;
– Примерна подготовка на кожата;
– Основните видове четки и тяхното приложение;
– Как да изберете правилните продукти за лице;
– Как да постигнете натурален вид кожа за ежедневието;
– Лесна техника за оформяне на вежди;
– Ежедневен грим, който може да се надгражда;
– Как лесно да нанасяте очна линия върху себе си;
– Техники за нанасяне и преливане на сенки;
– Основни правила за работа с клиенти и хигиена;
– Създаване на опушена вечерна визия с блясък;
– Нанасяне на течни и кремообразни текстури върху лице и очи;
– Трикове за създаване на дълготраен грим;
…. И още много техники и идеи!

Всеки участник ще получи онлайн сертификат, който да остане за спомен от обучението!

Какво съдържа сетът с четки?
Комплектът включва 13 броя четки, които са подбрани лично от мен, подходящи за подготовката на всякакви визии. Те са пригодени както за лична употреба, така и за работа. В курса ще намерите видео с подробни инструкции относно предназначението на всяка една от тях.

Надявам се това обучение да ви даде увереност и самочувствие, гримирайки се всеки ден!

Как да се включите в курса?

Оставете своите данни в полето за съобщение, като попълните две имена, телефон за връзка и адрес, на който желаете да изпратя четките. Ще се свържа с вас по телефона в рамките на 24 часа от заявката ви за потвърждение.

Цената за участие +  комплекта четки е 135,00 лв., като офертата важи до изчерпване на количествата сетове.

Плащането се извършва чрез наложен платеж при получаване на четките с куриер на Спиди до адрес или техен офис. Доставката се извършва до 7 работни дни.

Може да се направите своята поръчка през онлайн магазина или като попълните данните по-долу:

>>>ЛИНК КЪМ ОНЛАЙН МАГАЗИНА<<<

Малко повече за мен:

Занимавам се с грим от близо седем години, през които имах щастието да стана част от специалните поводи на толкова много дами. Не бяха малко и тези, които ми се довериха и започнаха своето професионално развитие в сферата с курсовете за грим, които организирам от последните три години. Сега споделям част от тези знания с всички вас, които искат да оползотворят часовете вкъщи с нещо полезно и красиво.

 

Lilia Georgieva